fanzinebrar #2 - Çok Yakında!


Ebrar Dergisi'nin birinci sayısının topladığı ilgi ve alakadan dolayı ekip olarak ikinci sayıyı çıkarma kararı aldık. Fanzinimizin bir yeni sayısıyla tekrar kitlelere ulaşmayı hedefleyeceğiz.

Ebrar #2'de, sosyopolitik konular, edebiyat, inanç yazıları ve hayatın içinden yazıların dışında Kültür & Sanat içeriği de olacak. 2. sayımızda kitap tahlilleri ve sinema film çözümlemelerini sistematik bir şekilde başlatmak ile beraber, görsel sanatlar üzerine belli içerikler ekleyeceğiz. İlk sayısı 32 sayfa olan Ebrar Dergisinin, 2.sayısının kuvvetle muhtemel 64 sayfa olması planlanmaktadır. Kültür & Sanat ile beraber birçok farklı konulara sahip, zengin bir içeriği olacak fanzin için tahmini çıkış süresi Mayıs ayının ortalarıdır.

Fanzin'e içerik olarak katkıda bulunmak için hala zamanınız var. Eğer Ebrar'da benim de sözüm yankılansın, yayımlansın diyorsanız bizimle iletişim kurabilirsiniz. Biz sokağın sesiyiz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet kendini marjinal hisseden Hakk ve batılı ayırdetme melekesine sahip ve yanlızlığa (görece) terkedilmiş biz uzlaşmaz gençliğe hitabeden bir dergi.. duyar duymaz internetten hemen araştırdım dergiyi temin etmek için hemen sipariş verdim umarım ideallerime tercümandır bu bayrağı taşımak bizim için borçtur..

Yorum Gönder